BrilleFLEX

Til dig, der vil have flere briller at vælge imellem

Frilleflex billede

BrilleFLEX er til dig, der drømmer om at have flere briller at skifte imellem. Til fritidsaktiviteten, til byturen, til ferien og så videre. Du kan benytte BrilleFLEX til både briller, solbriller, skærmbriller og sportsbriller.

Som medlem af BrilleFLEX lejer du hver brille/solbrille med styrke til en udbetaling på 35% af brillens totalpris og betaler herefter et fast månedligt beløb. Aftalen gælder alle briller og solbriller i butikken, både briller med enkeltstyrke, flerstyrkebriller og solbriller med styrke.

De fleste har behov for flere par briller, men de færreste kender til de mange behov, som moderne brilleglas og specialstel kan løse. Kom ind in butikken og hør om dine muligheder og hvilke synsbehov vi kan dække. Vi tilbyder glas i højeste kvalitet fra ZEISS, som er en af verdens førende glasproducenter. Læs mere om vores brilleglas her.

MÅNEDLIG YDELSE

Enkeltstyrke kr. 198,-

Flerstyrke kr. 298,-

(Børn kr. 98)

Priseksempler

BRILLE MED
ENKELTSTYRKE

 

Normalpris
Stel: 3.100 kr.
Glas: 1.100 kr. 
I alt: 4.200 kr. 

Din pris ved BrilleFLEX: 

1.470 kr.

BRILLE MED
Flerstyrke


Normalpris
Stel: 3.100 kr.
Glas: 6.900 kr. 
I alt: 10.000 kr. 

Din pris ved BrilleFLEX:

3.500 kr. 

3 grunde

til at vælge BrilleFLEX

 1. 

Til en overkommelig pris får du muligheden for at forkæle dig selv med et brillelook, der passer lige netop til dit tøj, til dit arbejde, til din sport – eller bare til dit humør 

2. 

Vi giver dig altid den højeste kvalitet i dine brilleglas 

3. 

Vi har ingen skjulte og uforudsete gebyrer. Prisen er altid 35 % af den komplette brille – og den månedlige leje er altid – uanset hvor mange briller du vælger – 198 kr. eller 298 kr. 

Månedsprisen forbliver altså uændret, uanset antallet af briller. 

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmpål til vores BrilleFLEX.