kontaktlinser

kontaktlinser

Har du brug for kontaktlinser?

Lige så meget som vi elsker briller, elsker vi også at kunne give vores kunder den fulde frihed, i et par kontaktlinser. Vi har i mange år brugt vores store viden og erfaring til at give vores kunder et perfekt syn uden briller.

Kontaktlinser på øje

Vi er som linsetilpasser først og fremmest optaget af at arbejde med kvalitetslinser. Det er vigtigt med en god komfort uden følelse af tørhedsproblemer, at du går med moderne materialer, der giver sundhed og velbehag hele dagen. Øjne og dårlig linse kvalitet er ganske enkelt en dårlig cocktail.

Hvilke linser skal du vælge?

1-DAGS LINSER

Endagslinsen er den mest hygiejniske linse, idet den kommer på øjet om morgenen og i skraldespanden om aftenen. Den skal ikke renses eller genbruges. Endagslinsen er lavet af materiale, der sikrer øjet de mest optimale forhold og må ikke beholdes på under søvn.

Endagslinser fås både med og uden bygningsfejl og fås også som flerstyrket linse, så du både kan se langt og læse med den.

MÅNEDSLINSER

Der findes et væld af forskellige typer månedslinser. Linserne fås i forskellige materialer, og det er den linsetype, der fås i flest forskellige parametre. Det er også muligt at skræddersy en månedslinse, hvis en standardlinse ikke passer til dit øje. Ligesom ved endagslinserne, fås månedslinser med og uden bygningsfejl, og som flerstyrket linse.

DAGSLINSER

Døgnlinser kan opdeles i 2 typer. Én du kan sove med sporadisk (2-3 nætter pr. uge) og én, du kan sove med i op til 30 dage. Begge typer er silikonehydrogel linser og kan med stor fordel anvendes som almindelig månedslinse, idet ilt-gennemtrængeligheden er helt i top.

Børnelinser

Vi tilpasser også linser til børn. Når dit barn er gammel nok til at vide hvad hygiejne er, kan kontaktlinser sagtens komme på tale. Af hygiejnemæssige årsager anbefaler vi, om muligt, endagslinser til de yngste kunder.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil booke en synsprøve til kontaktlinser