fbpx

om os

Har du spørgsmål til dit syn, vil du booke en synsprøve, bestille kontaktlinser eller andet, så kontakt os endelig. 

om os

Rsoptik er din lokale optiker i Dragør, hvor vi kan meget mere end udmåle synsstyrke, indslibe brilleglas i de mest lækre og moderigtige brillestel, tilpasse alle slags kontaktlinser eller tilpasse specialoptik til svagtseende. Vi kan også screene øjets tryk og synsfelt samt foretage foto af øjets nethinde. Dette øger chancen for tidlig opdagelse af eventuelle ”sygdomme” således, at behandling kan sættes ind hos øjenlæge eller læge på et tidligere tidspunkt end ellers.

mød personalet

Betina

Betina Langager er 38 år, født og opvokset i Sunds ved Herning. Hendes store drøm var at blive politibetjent, men hun ville lige lære København at kende først og tog derfor optikeruddannelsen. Hun er stadig bosat i København og har nu arbejdet som optiker siden 2010 – de sidste mange år hos Poul Stig briller og som butikschef i MYKITA brand store i hjertet af København. Undervejs i hendes optikerliv har Betina også arbejdet i Berlin, hos en af de bedste optikere i landet.

Til daglig bor hun sammen med Frederik og deres 1½-årige datter Merle (som I ikke kan undgå at se, hvis I følger hende på de sociale medier).

Samtale og grundighed i og omkring synsprøven, danner basis for at finde den rigtige løsning – uanset om det er kontaktlinser eller briller. Betina er blevet kaldt »brillehviskeren«, da hun indenfor de første tre briller altid finder den løsning, kunderne ender ud med. Derudover har hun efteruddannet sig inden for kontaktlinser med flerstyrker, som hun ret vild med.

Natascha Engelhard er 23 år gammel og oprindeligt fra Nexø, Bornholm. Natascha har arbejdet i butik siden hun var 12 år gammel og været brillebruger, siden hun var 15 år. Hun har lige siden sin første brille haft en kæmpe brillegarderobe, så da muligheden for at starte hos os i Dragør bød sig, slog hun til. Før hun kom til os, arbejdede hun som pædagogmedhjælper i tre år. Hendes kollegaer nyder nu godt af bl.a. hendes omsorgsgen. Privat bor hun sammen med Frederik og hunden Otto på Amager.

Natascha har en kæmpe interesse for mode og livsstil. Hun plejer at sige, at hun nok altid, på en god måde, har været lidt anderledes end mange andre i hendes omgangskreds. Mange af jer har sikkert allerede oplevet, at vi har fået en del anderledes stel på hylderne. »Vi skal huske at finde noget til alle, også dem som vil noget mere vildt,« siger hun altid. Ud over interessen og lysten til god service og kundekontakt, har hun en hukommelse som en elefant. Der er formentlig ingen kunder, hun har haft i butikken, hvis navne – samt hvilke briller, de har prøvet – hun ikke kan huske.

Natascha-uden-tekst

Natascha