om os

Har du spørgsmål til dit syn, vil du booke en synsprøve, bestille kontaktlinser eller andet, så kontakt os endelig. 

Vi glæder os til at se dig hos den personlige optiker i Dragør.

Optiker i Dragør

Rsoptik er din lokale optiker i Dragør, hvor vi kan meget mere end udmåle synsstyrke, indslibe brilleglas i de mest lækre og moderigtige brillestel, tilpasse alle slags kontaktlinser eller tilpasse specialoptik til svagtseende. Vi kan også screene øjets tryk og synsfelt samt foretage foto af øjets nethinde. Dette øger chancen for tidlig opdagelse af eventuelle ”sygdomme” således, at behandling kan sættes ind hos øjenlæge eller læge på et tidligere tidspunkt end ellers.

Mød personalet

Ina Christoddersen | Optiker i Dragør

Ina Christoffersen

Ina er fra årgang 1987. Hun er født og opvokset på Amager – Ina beskriver sig selv som en rigtig Amagerpige, på den gode måde.  Som barn var hendes store drøm at blive dyrepasser for Elefanter, og være professionel Håndboldspiller (som alle andre piger i midt 90’erne med Anja Andersen og The Dream Team). Ina beskriver sig selv som en glad ”sportstosse”, hvor især fodbolden i dag fylder meget. Ina og hendes mand har sammen en datter og en søn, hhv. årgang 2013 og 2015, der begge spiller fodbold flere gange om ugen. Ina er selv aktiv hjælpetræner for ét af holdene. Udover at være foreningsaktive, elsker de som familien at gæste Parken, når vores landshold spiller deres kampe.

Siden 2015 har Ina og familien været bosat I postnummer 2791 Dragør – lige på den anden side af tunnelen. Og har siden de flyttet dertil haft en stor tilknytning til Dragør.

Ina blev uddannet optiker tilbage 2011. De sidste 7 år har hun været Chefoptiker hos to forskellige optikkæder.

Udover stor faglighed og stoltheden over faget, elsker Ina at skabe fantastiske kundeoplevelser gennem personlig rådgivningen om syn og brillemode. Ina er super udadvendt, smilende og imødekommende – og som hun selv siger det: ”Det du ser, er det du får…”

Årgang 1968. Født og opvokset i Rødding i det sønderjyske Moin moin land. Vennerne kalder ham Lauge, og hans store drøm var vel, som så mange andre, at blive professionel fodboldspiller.

I hans hjem hænger en stor ramme med det velkendte Pippi Langstrømpe-citat ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!” Det er sådan de fleste af dem der kender Lauge. Han har modet til at prøve ting af og følge mavefornemmelsen, for når maven siger det er det rigtige, skal det også prøves…

Karsten har siden 1999 været i optikerbranchen, hvoraf de første 7 år var i Tyskland. Han har et kæmpe netværk i optikerbranchen – hvilket også kommer butikken til stor gavn

Lauge har to drenge fra 2007 og 2009, og I fritiden er han fodboldtræner, løber og laver lidt af alt, der lugter af sport… Hans primære opgaver i butikken er forretnings- og konceptudvikling. Og når han er på gulvet i butikken, elsker han at påvirke kunderne, så de vælger de rigtige briller… For som han siger: ”Når man skal gå med briller, kan man lige så godt gøre en ordenligt…”  

IMG_2175

Karsten Laugesen

Ellen-400X400

Ellen Hannah Andresen

 

 

 

[Tekst på vej]